Categorieën
Uncategorized

Keer terug naar Castle Wolfenstein: Tides of War (Platinum Hits) – Xbox

Je bent US Army Ranger BJ Blazkowicz. Terwijl de Tweede Wereldoorlog door heel Europa woedt, heeft het Office of Secret Actions je de opdracht gegeven om vreemde geruchten over occulte activiteit en genetische manipulatie te onderzoeken. Je staat op het punt om een ​​reis te beginnen diep in het hart van het Derde Rijk om de meest gruwelijke wezens ooit losgelaten te bestrijden. Je moet het opnemen tegen zombies die door duistere magie uit de dood zijn teruggebracht en mutanten vernietigen die door verdraaide wetenschap zijn gecreëerd. Al die tijd zullen er legioenen nazi-soldaten zijn die strijden om de oorlog te winnen. Productdetails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *