Categorieën
Uncategorized

HP ENVY 13-ba0002na laptop, Intel Core i5-processor, 8GB RAM, 512GB SSD, 13.3, Full HD met HP Sure View, natuurlijk zilver

Gemaakt met een 10e generatie Intel Core i5-processor, 8 GB RAM en een 13,3-inch Full HD, HP Sure View privacy, touchscreen, HP’s ENVY-laptop kan u helpen om uw werkopdrachten in het vliegtuig of in de coffeeshop uit te voeren – zonder dat u je zorgen maken over iemand die een glimp van je scherm probeert op te vangen. Houd contact Dankzij HP’s Wide Vision HD-camera en de geïntegreerde dual-array digitale microfoon kunt u met dit apparaat, eenmaal verbonden met Wi-Fi, deelnemen aan videochats of virtuele vergaderingen, zodat het plezier of het kantoor naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *