Categorieën
Uncategorized

Vintage James Bond The Man With the Golden Gun Adventure Game, in Original Box (c.1985) – Default Title

James Bond – The Man with the Golden Gun … Dit James Bond 007 RPG-avontuur is voor 1 tot 3 spelers. Op de volgende gouden kogel staat jouw nummer! Briefing: Francisco Scaramanga – de man met de gouden lol – is ’s werelds volmaakte huurmoordenaar. Zijn honorarium: een miljoen dollar. Zijn handtekening: een gouden kogel. Zijn specialiteit: een enkel schot om zijn slachtoffer te doden. Nu is Scaramanga op zoek naar een briljante wetenschapper en zijn Solex Agitator, en daarmee zal hij in staat zijn om het ultieme vuurwapen te creëren – een zonnekanon dat de energie van de zon gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *