Categorieën
Uncategorized

Slim Aarons, "Polo Player", 1 januari 1955 Getty Images Gallery ingelijste kunstdruk

1955: Polospeler Laddie Sanford doet het rustig aan voor een wedstrijd in de Gulfstream Polo Club, Delray, Florida. George 'Slim' Aarons, een legerfotograaf uit de Tweede Wereldoorlog, keerde terug uit de oorlog met een eigen missie: het fotograferen van 'aantrekkelijke mensen die aantrekkelijke dingen doen op aantrekkelijke plaatsen'. Van 1947 tot 1993 reisde hij in opdracht van Holiday, LIFE, Vogue en Town & Country de wereld rond om de rijken en beroemdheden thuis en in het spel te documenteren. Slim's iconische foto's, waarvan de beste hier zijn verzameld, bieden een zeldzame blik in een gouden eeuw van rijkdom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *