Categorieën
Uncategorized

Lenovo IdeaCentre A340-24IGM All-in-One desktop-pc, Intel Pentium Silver-processor, 8 GB RAM, 1 TB HDD, 23,8 Full HD, zwart

De Lenovo IdeaCentre All-in-One desktop-pc met toetsenbord en muis is gemaakt met een harde schijf van 1 TB, een Intel Pentium Silver-processor en 8 GB RAM. Met zijn eigentijdse uitstraling ziet deze stijlvolle computer er in elk thuiskantoor uit, zodat u opdrachten kunt uitvoeren, webpagina's kunt bekijken, e-mails kunt verzenden en uw favoriete films en tv-programma's kunt streamen. Intel Pentium-processor De Pentium Silver-processor van Intel geeft je genoeg snelheid om te browsen, te genieten van casual gamen, e-mailen en zelfs een beetje werk. Wat is RAM? RAM (Rando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *