Categorieën
Uncategorized

ASUS ROG Strix G17 G712LW-EV002T gaminglaptop, Intel Core i7-processor, 16GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 2070, 17,3 Full HD, zwart

De ASUS ROG Strix G17 gaming-laptop is gemaakt met een 10e generatie Intel Core i7-processor, 16GB RAM en een krachtige GeForce RTX 2070 grafische kaart met intelligente koeling en ray-tracing-opties. Je kunt cursussen volgen, steam-shows maken en de instellingen voor de nieuwste gametitels verhogen. Krachtige processor Met een Intel Core i7-processor kan uw apparaat gemakkelijk dagelijkse taken uitvoeren, zoals werkopdrachten, cursussen of surfen op internet. Energie-hongerige programma's zoals beeldmanipulatie en videobewerkingssoftware zullen s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *