Categorieën
Uncategorized

HP ENVY 15-ep0010na laptop, Intel Core i9-processor, 32 GB RAM, 2 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060, 15.6, Ultra HD 4K, natuurlijk zilver

De HP ENVY 15-ep0010na laptop is gemaakt voor wie echte kracht nodig heeft en heeft naast draagbaarheid een 10e generatie Intel Core i9-processor, 32 GB RAM, een 15,6-inch Ultra HD-aanraakscherm en een RTX 2060 grafische kaart; allemaal om u te helpen bij complexe werkopdrachten of om te genieten van gamen tijdens rusttijd. Blijf in contact Dankzij HP's Wide Vision HD-camera en de geïntegreerde dual-array digitale microfoon kunt u met dit apparaat, eenmaal verbonden met Wi-Fi, deelnemen aan videochats of virtuele vergaderingen, zodat het plezier of het kantoor kan komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *