Categorieën
Uncategorized

HP 24-dp0005na All-in-One desktop-pc, Intel Core i5-processor, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 23,8 Full HD, natuurlijk zilver

Gemaakt met een 23,8-inch Full HD-scherm, een 10e generatie, Intel Core i5-processor en 8 GB RAM, helpt de HP All-in-One desktop-pc u bij het voltooien van werkopdrachten, het verzenden van e-mails, het bijwerken van uw favoriete sociale mediasites, het streamen van films en shows, en geniet zelfs van wat informeel gamen – en dat alles terwijl je er goed uitziet in elke woonkamer of thuiskantoor. Houd contact Dankzij HP's Truevision HD-privacycamera en de geïntegreerde dual-array digitale microfoon kunt u met dit apparaat, eenmaal verbonden met Wi-Fi, deelnemen aan videochats of virtuele me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *