Categorie├źn
Uncategorized

RECHTS en LINKS Verhaal / spel, Frosty the Snowman Winter- of kerstgezelschapsspel, White Elephant Game, Cookie Exchange, Baby- / bruidsdouche-spel

Welkom bij SunnysideCottageArt en bedankt voor het langskomen. Voeg wat plezier toe en houd uw gezin of gasten bezig met dit verhaal / spel voor rechts en links voor Kerstmis. Zo gaat het: elk gezinslid, elke gast of vriend heeft een cadeau om uit te wisselen. Iedereen zit in een kring terwijl het verhaal wordt voorgelezen. Ze volgen de onderstaande aanwijzingen: Terwijl ik dit verhaal lees, geef je, telkens wanneer je het woord RECHTS hoort, de geschenken voortdurend naar RECHTS totdat je het woord LINKS hoort, verander dan van richting en ga continu voorbij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *