Categorie├źn
Uncategorized

ASUS ROG Strix G17 G712LV-EV009T gaminglaptop, Intel Core i7-processor, 16GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 2060, 17,3 Full HD, zwart

Gemaakt met een krachtige 10e generatie Intel Core i7-processor, 16GB RAM, een enorm 17,3-inch Full HD-scherm en een GeForce RTX 2060 grafische kaart, kan de ASUS ROG Strix-laptop u helpen bij het voltooien van complexe werktoewijzingen, en u ook in staat stellen de instellingen omhoog terwijl u de nieuwste gametitels speelt. De kracht van Intel Core i7 Met een Intel Core i7-processor kan uw apparaat gemakkelijk dagelijkse taken uitvoeren, zoals werkopdrachten, cursussen of surfen op internet. Energie-hongerige programma's zoals beeldmanipulatie en videobewerkingssoftware wi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *